sunnuntai 28. lokakuuta 2012

27.10.2012 Miami Sightseeing

Päivän ohjelmassa oli sightseeing-ajelu hop on-hop off-bussilla. Sightseeingissä on kaksi eri kierrosta: Miami Beachin kiertävä Beach loop ja Miamin puolella kiertävä City loop. Kierrosten vaihtopaikka oli Bayside Market Place Miamin puolella ja verrattuna Los Angelesin (edellinen reissumme) vastaavaan, joka oli Beverly Hillsin syrjäisimmällä kadulla, tämä vaihtopaikka oli ihan "ytimessä".

Sääkin alkoi suosia. Sandy-hurrikaanin hännät toivat vielä melkoisia tuulia Miamiin asti, mutta sateet olivat poissa ja aurinko pääsi paistamaan. Reippaat tuulet viilensivät mukavasti auringonpaisteessa.


Collins Avenue, Miami Beach. Kaduilla tulvi Sandyn jäljiltä paikoitellen vettä. 

Miami Beachin korkeimmat talot.

Holocaust Memorial, Miami Beach


Beach Loopilla bussin opastus tapahtui livenä ja kaverilla (Chuck) oli juuri sopivan väsyneet jutut. Tippiboksi karttui parilla dollarilla meidän osaltamme.
Star Islandilla oli hienoja kämppiä ja paatteja. Chuck tieteili, että joskus vuonna miekka&kilpi tämä on ollut mualiman kalleinta aluetta.



Sightseeing-kierrosten vaihtopaikka. 


Venetian Pool, Coral Gables, Miami
Paikallinen linttatarha Little Havanassa.

Little Havana, Miami

Metromoverin asemalla. Tällä yksivaunuisella, ilman kuskia kulkevalla kulkupelillä saa tehtyä kahden mailin mittaisen lenkin Miamin keskustan katujen yllä, eikä maks mittää.


Bussipysäkkimme vieressä oli kaikenlaista ravintolaa ja kojua. Lounaan nautimme Hootersissa.





Majapaikkamme South Beachilla. Sijainti ok. 







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti