keskiviikko 30. huhtikuuta 2014

Freshenet

Tiistaipäivä aloitettiin löhöilemällä hotellin uima-altaalla. 
Löhöilyn lomassa päivän meiningiksi päätettiin ottaa viinitilalla käynti ja sinnehän me sitten mentiin.
Tila oli Freixenet, lausutaan niinkuin tuore + enet...freshenet. Ei freiksnetti ;)

Kyrsleri

Pulloautossa oli vähän koppurat renkaat. 

Viinitilalle pääsimme vasta myöhemmin sisälle, joten kävimme kylillä syömässä. Matkaa tänne oli alle kilsa.

Ruokailun päälle poikkesimme Simon Coll suklaapuodissa.
Hello kitty!

Pace ja suklaatehdas. Meilläpäin luu pidetään ulkona tuulilasista...


Juomatehdas oli iiisooo. 

Tehdaskierroksella pääsimme tutustumaan tehtaan vanhalle puolelle, joka oli rakennettu 20-luvulla. Nyt se ei ole enää aktiivikäytössä. Uuden tehtaan puolella on isot meiningit ja keskimääräinen vuosituotto on 90 miljoonaa pulloa. Järjetön määrä!





Tähän kuvaan tuli karmee viive. 


Uuret linjastot onninko pori karhu tehtaalt, tiäksää!

Kierroksen lopuksi päästiin maistelemaan tehtaan tuotetta. Hyvää oli ja kuivaa...eli jano tuli :)

Kierros päättyi oikeaoppisesti myymälään. 

Sitten suuntasimme vuorille. Oli kyllä yhdet makeimmista ajomaisemista ja teistä. Kiva olis ollut motskarillakin ajella noita mutkia eteenpäin.



Tien päästä löytyi 1200 metrin korkeudessa oleva luostari. Hieno paikka. T-paita, shortsit ja vuorenreunasta puskeva tuuli takasivat vilunväreet +13 lämpötilassa, brrr.

Monumentti juuri siinä käytössä kuin taiteilija suunnitteli.

Vuorenhuipulle emme päässeet, kun hissi ei enää kulkenut ylös asti. 



Jabba the hut. 








Jos huomenna sitten jo pääsis sinne vormulararalle....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti