lauantai 26. huhtikuuta 2014

Katalonian kierros alkuun

Meillä oli tämän matkamme hotellille kolme kriteeriä: aamiainen, ilmainen pysäköinti sekä ulkouima-allas. Pikku-Peugeotillemme löytyi ongelmitta parkkipaikka myöhäisestä saapumisesta huolimatta ja aamiainen oli kiitettävän monipuolinen. Uima-allas avautuu käyttöön virallisesti vasta kesäkuun alussa, mutta näkyi siellä joku polskivan jo tänäänkin, joten emmeköhän mekin sitä tule viikon aikana testaamaan.

Tänään suuntasimme auton nokan kohti vuoristoa. Ihan aluksi kuitenkin lastasimme takakontin täyteen juomia ja muita eväitä lähi-Lidlistä. 



Vuoristossa maisemien ja serpentiinimutkaisten teiden lisäksi hämmästelimme pyöräilijöiden määrää, ja ajauduimmepa myös keskelle jotain juoksukisaa. Tuntui pikkuisen nololta ajella juoksijoita vastaan kapealla vuoristotiellä, mutta takasinkaan ei voinut kääntyä.








Viiniviljelyksiäkin löytyi, mutta vielä tänään emme yksilläkään tiluksilla poikenneet. Olivellan kylän liepeiltä löytyi lupaava lounaspaikka, mutta olimme liikkeellä liian aikaisin. Lounasta olisi saanut vasta 45 minuutin päästä. Jatkoimme matkaamme kohti Sitgesin rantakaupunkia.






Sitgesin vanhakaupunki osoittautui viehättäväksi, mutta parkkipaikan löytäminen vei turkasen paljon aikaa. Lounaspaikka löytyi onneksi huomattavasti helpommin. 









Paluumatka Sitgesistä Castelldefelsiin, 16 km,  oli serpentiinitietä meren äärellä, sillä emme osuneet moottoritielle. Maisemissa ei taaskaan ollut moittimista!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti