lauantai 25. lokakuuta 2014

Aikamoiset ajot

Lauantai aamuna päästiin kohtuullisen hyvin matkaan. Matka taittui hotellin pihasta löytyneellä taksilla, koska se maksoi saman verran kuin hotellin Shuttle-kuljetus... ja sillä pääsi matkaan heti.
Väkeä oli kisapaikalla ainakin tuplat eiliseen verrattuna ja mitä puolityhjistä katsomoista ja loppuunmyydyistä lipuista voi päätellä...niin eiköhän se sitten vielä nelinkertaistu la -> su.
Ihme keulimista. Tällä voi turvallisesti harjoitella keulimista, jotain hyrrää vasten tuo takapyörä on ja ihan kaasulla/jarrulla pyörä pidetään "kuolleen miehen kulmassa" feat. Vito.

MotoGP-luokan nimmarinjakotilaisuuteen oli aewa älytön jono! ja se tilaisuus alkoi vasta tunti tämän kuvan ottamisen jälkeen.

Kerran bemmikuski, aina bemmikuski.


Hillsidellakin näkyi tänään porukkaa.

Moto2:n harjoituksissa kaveri vähän eksysis hiekan puolelle.

Fiksusti on Herman Tilke ja kumppanit suunnitelleet radan, kun lähtösuora ja takasuora ovat käytännössä "rinnakkain" ja väliin jää hyvin tilaa nakki- ja rihkamakojuille.
Ihan kaikki katsomoiden tuolit eivät olleet tänään vielä varattuja...nämä tuolit olivat kyllä huonohkossa paikassakin, joten se selittää väljyyden. Aika paljon tänään kierreltiin katsomoita ja kateltiin että mistä näkee mitäkin.

Parhaaksi todetussa F-katsomossa oli tänäänkin meleko tyhjää.
Kaatuilee ne parhaatkin, kuvassa kerätään Valentino Rossin pyörää.

Karel Abraham.

MotoGP:n aika-ajon top3: 1. Marc Marcues 2. Dani Pedrosa 3. Jorge Lorenzo

Katsomotornin reunalta näki kuskit läheltä ja ne ajaa ohi melko hidasta vauhtia, onhan kyseessä kuitenkin 180 asteen kurvi.


Kallio kiihdytti 2. lähtöruutuun. Huomenna sijoitus paranee vielä yhdellä.


Ducati Scrambler, pimee vehje!

Hotellin sisäänkäynti.

Olipa mukava pulahtaa hotellin altaaseen ajojen jälkeen.
Huomenna onkin sitten luvassa kisapäivä. Kisojen jälkeen alkaa sitten se oikea lomailu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti