torstai 30. lokakuuta 2014

Löhöilyä, ja sitten vielä hieman lisää löhöilyä

Viimeinen aamu tässä paratiisissa! Istun huoneistomme parvekkeella meren yllä kirjoittamassa tätä blogia. Kello on 9 aamulla. On pehmeän lämmintä ja pieni merituuli vilvoittelee ihoani. Niin nautinnollista!

Huoneemme parveke, jossa parhaillaan tätä blogia kirjoitan.
Siitä asti, kun maanantaina puoliltapäivin saavuimme tänne Avani-hotelliin, on ohjelmanumerona ollut puhdasta löhöilyä. Tiistaina asetuimme altaan äärelle heti aamupalan jälkeen ja lounaankin nautimme altaan viereissä ravintolassa. Vaikka pysyttelimme pääosin varjon alla, tuloksena oli auringonaristamaa ihoa.

Altaan vetovoima kuitenkin jatkui keskiviikkonakin, vaikka tarkoitus oli vältellä aurinkoa. Visummin varjon alla pysytellen suurin osa päivästä kului altaalla ja altaassa. Tiistaina altaassa alkoi olla hieman tungosta loppuiltapäivästä, mutta keskiviikkona se pysyi lähes tyhjänä koko päivän. Mikä olikin melko ylellistä. Sen verran saimme altaalta sentään irtauduttua, että Pace kävi ajamassa kartinkia tuossa ihan kävelymatkan päässä (kuuluu hotellin Extreme-parkkiin) ja lounaspaikka oli hotellin sisäänkäynnin liepeillä oleva Sepoi Sepoi -ravintola.

Ihanan uima-altaan ihanuutta lisäsi kanssauijien vähyys. 

Aurinkotuoleissakin oli varaa valita niin, että molemmat saimme omat varjot.


Karting-radalta Pacelle löytyi kilpakumppaneiksi kolme jenkkiä.



Takarivistä voittoon. Oliko yllätys kenellekään?


Lounas.

Paikalliskissa tuli pikku hiljaa lähemmäs ja lähemmäs - kunnes tyly tarjoilija karkotti sen tiehensä.

Hotellin villoja rannalta käsin. Uimaranta ei kyllä ole uimista varten, sillä vesi on niin matalaa, että joutuisi kahlaamaan kauas.

Jälkiruoaksi mansikka-banaani-smoothie. Nam!



Raput johtavat meidän kämppään.

Illalla uima-allas oli varsin romanttinen mesta. 

Live-bändi soitti hyvää musaa.
Täällä olisi ihan mielellään majaillut kauemminkin, mutta ihan kiva on päästä näkemään uusiakin maisemia. Tänään iltapäivällä lennämme Kuala Lumpurista Langkawin saarelle, ja vähän toisenlaiseen majoitukseen...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti