maanantai 27. lokakuuta 2014

Aivan Avani!

Tänään vaihtui paikka. Concorde Inn palveli hyvin tarkoitustaan eli kisojen aikaisena majapaikkana, mutta nyt ovat kisat ohi ja oli aika jatkaa matkaa.

Olimme sopineet seuraavan majapaikan eli Avani Sepang Goldcoast Resortin kanssa kuljetuksesta ja kuski olikin täsmällisesti klo 11 meitä vastassa - oli itse asiassa ollut jo puoli tuntia etuajassa. Vajaan tunnin matkaamisen jälkeen olimme perillä Sepangin rannikolla. Kuskille isot plussat siitä, että ehdotti pysähdystä läheisen kaupungin marketissa juomaostoksilla.

Kun matkamaisemat olivat välillä tällaiset, alkoi jo hieman mietityttää, mihin oikein ollaankaan matkalla.


Oli kiva yllätys, että saimme uoneen heti hotellille saapuessamme, vaikka viralliseen check in -aikaan oli vielä kolme tuntia. Hotellin kaikki huoneet ovat paalujen varassa olevissa villoissa, jotka on sijoitettu palmun oksien muotoon mereen. Osa resortin rakennuksista pitää sisällään vain yhden huoneiston. Me majoitumme kaksikerroksisiin rakennuksiin, jossa on samassa rakennuksessa neljä 36-neliön kokoista huonetta. Iloksemme saimme yläkerran kämpän, vaikka joissain hotelliarvosteluissa vinkattiinkin ottamaan mieluummin alakerran kämppä, sillä ilmeisesti katto ei ole täysin vesitiivis kovalla vesisateella. Ainakin tämän illan sateet katto on kuitenkin pitänyt ulkopuolella.

Tällaiseen paikkaan sitten lopulta päädyttiin!
Olimme perillä hotellilla niin hyvissä ajoin, että ehdimme hienosti uima-altaalle nautiskelemaan lämmöstä ja auringosta ennen myöhäistä lounasta. Illan suussa kauempana jyrähdellyt ukkonen toi sateen meillekin.
Infinity Poolit tuntuu olevan muotia ainakin täällä Aasiassa, mutta mikäpäs siinä. Toimii.

Majatalossamme riittää huonekorkeutta.

Tällaiset olivat näkymät ensimmäisen huoneemmme parvekkeelta takaviistoon kurkatessa.
Emme antaneet trooppisen sateen haitata, vaan otimme huoneesta sateenvarjot ja lähdimme tutustumaan hotellin alueeseen.
Avani-palmun runko rannalta käsin.

Hotellin vastaanotto.

Illalla ilme kirkastui entisestään, kun kahvilan tiskiltä löytyi herkkukakkujen valikoima.

Oli porkkanakakkua, suklaakakkua, mansikkaista ja muuta makiaa.


Iltapala.
Illan päätteeksi jouduimme tekemään huoneenvaihto-operaation. Jo päivällä huoneeseen saapuessamme sieltä olivat sähköt poikki (jokin viallinen sähkölaite oli aktivoinut vikavirtakytkimen, tjsp.), mutta iltaan asti ne kuitenkin toimivat. Nyt illalla sähköt kuitenkin menivät poikki useamman kerran eikä niitä katsomaan tullut "sähköpoika" osannut tehdä asialle mitään, joten lopulta edessä oli huoneen vaihto. Uusi huone on hieman kauempana "keskusyksiköstä" eli uima-altaasta ja aamiaispaikasta, palmunvarressa kuitenkin, kuten ensimmäinenkin ja myös kakkoskerroksessa. Koska muutimme tähän pimeän aikaan, ei huonenäkymistä ole vielä tietoa, eli siinä hieman jännitettävää aamuksi.

Sähköongelmista huolimatta alkuvaikutelma Avanista on varsin positiivinen. Huone on tilava ja viihtyisä, uima-allas ihku, kaikki suht uutta (paikka avattu 2011) ja erittäin siistiä. Eiköhän täällä viihdytä mainiosti torstaihin asti, kuten suunnitelma on.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti