tiistai 11. marraskuuta 2014

Gilin ensitunnelmia

Ei vitsit, mikä paikka! Ja pelkästään hyvällä päivittelyllä. Jos Bali oli pettymys, niin Gili vei sydämemme heti, kun laiva karautti pohjansa hiekkarannalle. Ei mitään isoja laitureita. Kengät vain pois jalasta ja meren kautta rantaan. Kun matkalaukut oli nostettu veneen ruumasta myös rannalle, raahasimme ne paikalliselle taksiasemalle - eli hevoskärryille! Autoja kun ei tällä saarella ole, eikä mopojakaan, saati asvalttiteitä. Hotellimme, Casus Dreams, sijaitsee kyllä ihan kävelymatkan päässä "satamasta", mutta matkalaukkujen vetäminen kuoppaisella hiekkatiellä ei kiinnostanut. Hevoskyyti hotellille maksoi 50 000 rupiaa eli noin 3,5 euroa.


Hieman ennen satamaa oli rekkajono kuin Vaalimaalla konsanaan.

Näillä moottoreilla meidän pikavene sinkautti meidät Balilta Gilille.



Rantautuminen Gili Trawanganillle.


Ei kun taksiin ja hotellille!



Taksit.

Pysäköintipaikat on varattu polkupyörille.
Niin, ja niitä kissojahan täällä riittää. Tässä maistiaisiksi kuva muutamasta kohdalle osuneesta. Kissaikävää potevana pakkohan niitä oli silitellä ja selvästi ovat siihen tottuneet, kun yksikään ei lähtenyt karkuun. Jotkut jopa heittäytyivät kyljelleen, että silitähän vähän lisää.

Tämä ei ollut niitä kyljelleen heittäytyjiä, mutta sieti silittelyä kuitenkin.
Hotellilla terassille ilmaantunut kisu taas oli selvästi silittelyn puutteessa!



Pace lähti tänään snorklausretkelle, minä jäin parantelemaan flunssaista oloani hotellin uima-altaalle, minkä ansiosta sain tämän blogitekstin naputeltua..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti