sunnuntai 2. marraskuuta 2014

Kissoja ja vähän muutakin

Sunnuntai oli meille lököpäivä eli uusia maisemia ei tänään nähty, mutta kissoja sitäkin enemmän. Siksipä tässä postauksessa on paljon kissakuvia (terkut vaan kissanhoitajille koti-Suomeen!), ja sen vastapainoksi hieman asiaa meidän majapaikastamme, Senari Bay Resortista.


Tällaiset rantanäkymät meillä oli lounaspaikassamme India Palacessa Pantai Cepangilla. Voin ehdottomasti suositella ruokapaikaksi!

Heti kun otin rannalla kameran esiin, ilmaantui kuviin kissa, joka väritykseltään vastasi melko täydellisesti juuri matkan alla menehtynyttä Essu-kissaamme. 

Ble-nimisen kissan lisäksi kuvasta löytyy kyllä Pacekin.


En tiedä, tykkäsikö, mutta antoi kuitenkin rauhassa silitellä.

Se intialainen lounaspaikka oli sen verran hyvä, että illalla ajelimme sinne vielä illan kauppareissulla jälkiruoalle eli mansikka- ja mangolassille. Hyviä nekin!


Tässä sitten muutamia kuvia majapaikastamme, jossa lötköilimme tänään aamupäivän (ja alkuiltapäivänkin). Riippumattoja löytyy sieltä täältä ja aika letkeäähän niissä on loikoilla.
Hotellilla on oma pieni ranta, mutta siinä uimisen fiilistä vie hieman pehmeä mutapohja ja vielä enemmän se, että rantaan ajautuu roskia, mm. löysimme särkyneen lasipullon terävillä reunoilla.

Huonehintaan sisältyy aamiainen, joka tuodaan tuollaisissa oransseissa pusseissa ennen aamukasia odottamaan huoneen terassille. Siitä voi sitten oman aikataulun mukaan syödä, mitä pussista löytyy. Paahtoleipää ja tuoremehua siellä on ollut aina, ja niiden lisäksi hieman hedelmiä ja paikallisia erikoisuuksia.


Tällaiset on näkymät, kun istuskelemme terassilla huoneen edessä.

Hotellin oma ranta.


Hotellihuone oli alkuunsa pieni shokki, varsinkin Avanin ihanuuden jälkeen. Nyt huoneen ankeuteen on jo ehtinyt tottua ja ihan hyvin se palvelee tarkoitustaan (paitsi että sänky kaipaisi petaria tai vastaavaa pehmentämään jousitusta). Puitteiltaan hotelli ei erityisesti loista, mutta palvelu on täyden kympin arvoista. Esimerkiksi tänään rannalle lähtiessä kysäisimme, olisiko saatavilla lainaksi rantapyyhkeitä, ja sellaisethan löytyi. Skootterin vuokra on edullinen. Vesipullon saa täytettyä hotellin respassa. Likaiset vaatteet lähtivät tänään pesuun hintaan 4 ringitiä per kilo eli euron kilo. Meidät haettiin lentokentältä ja eiköhän saada myös kyyti takaisin lentokentälle ylihuomenna.

Eikä siinä vielä kaikki. :) Hotellista löytyy kissoja, ja paljon. Ilmeisesti "medium"-kokoisia kissoja on kaksi, pentuja neljä ja lisäksi emokissa, joka odottaa taas uusia pentuja. Ja saattaa niitä kissoja olla vielä jokunen lisääkin. Tänään pääsin tekemään läheisempää tuttavuutta yhden lutuisen kissan kanssa (ilmeisesti kategoriaa pentu, vaikka ikää tällä onkin jo 10 kk). Tämä Stella ei vieraita arastele, vaan antoi silittää ja ottaa syliin, toisin kuin siskonsa, joka aina lähestyessä teki parin metrin siirron, läsähtääkseen sitten uuteen paikkaan makuulle.

Stella olisi ollut sylissä ties kuinka kauan, mutta alkoi tulla niin kuuma, että pakko oli päästää pois. 


Stella. 
Näihin kuviin, näihin tunnelmiin. Hyvää yötä Langkawilta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti