keskiviikko 5. marraskuuta 2014

Shangri-La sit vaan

Tiistaina jätimme Langkawin taaksemme. Lento Kuala Lumpuriin lähti klo 12:10. Oli mielenkiintoista huomata, että klo 12-13 välillä Kuala Lumpuriin lähti kuusi eri lentoa - eli olisi ollut mistä valita, ellei lippuja olisi ollut ostettu jo etukäteen. Käytännön vinkkinä muuten AirAsialla lentäville: jos tekee check-inin etukäteen webissä (sen voi tehdä jopa 14 pv etukäteen), kannattaa myös tulostaa boarding passi siinä samalla. Tiskillä tulostaminen olisi maksanut 20 ringitiä per lippu! Me kävimme tulostamassa liput lentokentän kahvilassa 6 ringitin yhteishintaan. Kuala Lumpurin kentällä tulostus tosin tapahtui automaattisesti laukkuja jättäessä, ilman lisämaksuja, eli käytäntö vaihtelee lentokentittäin.

No, ajallaan pääsimme Kuala Lumpuriin ja vuorossa oli yhden yön mittainen city-pyrähdys. Urbaanisuus alkoi ahdistaa jo taksimatkalla kentältä hotellille - tosin oma osansa ahdistukseen saattoi olla aavistuksen rasittavalla taksikuskilla. Kuski puhui lähes taukoamatta ja jokainen lause päättyi hieman keinotekoiselta kuulostaneeseen ha-ha-ha-nauruun.

Matkasta rasittuneena majoituimme tyytyväisinä huoneeseemme viiden tähden Shangri-La-hotellissa. Malesiassa, tai ainakin Kuala Lumpurissa, hotellitarjontaa on niin paljon yli kysynnän, että hienojenkin hotellien hinnat ovat kohtuullisia - siksi päädyimme testaamaan tämän.

Kunhan saimme mahat täyteen pizzaa ja löysimme ruokapaikasta takaisin hotellille, saimme juuri ja juuri valuttua makuuasentoon hotellin uima-altaalle ja siinä suurin osa iltapäivästä kuluikin.
Illalla teimme lyhyen kävelylenkin läheisille Petronas-torneille, ja sen jälkeen otimme kaikki irti hotellin palveluista eli kävimme vielä kertaalleen uimassa (Jane) ja kuntosalilla (Pace) sekä poreammeessa ja saunassa.

Kuvien lataaminen on tämän hetkisessä majapaikassa sen verran hidasta, että tähän pääsi nyt vain hotelliin liittyviä kuvia. Kuala Lumpurit sun muut tulee ehkä huomenna...

Hotellin uima-altaalla lekotellessa oikealle katsoessa näkyi tämä torni.

Ja vasemmalle katsoessa tällaista näkymää.


Allasalue oli muuten mukava ja rauhallinen, mutta liikenteen meteli kantautui sinne melko pahasti.

Hotellin lobby eli ala-aulaa.


Ulkona henkilökunta päivysti valppaana palvelemaan paikalle saapuvia asiakkaita.
Tältä se hotelli näyttää ulkoapäin.

Meidän huone sen jälkeen, kun olimme sen jo sotkeneet tavaroillamme.

Hotellin aamupala oli RUNSAS! Löytyi mm. kaurapuuroa ja ruisleipää kaiken aasialaisuuden keskellä. Sekä suklaasuihkulähteet, joihin sai dippailla hedelmäpaloja!

Hotellin hissien ovet olivat niin kauniit sisäpuolellakin, että pakko oli napata kuva.
Huomenna siis kenties luvassa kuvia kaupungistakin. Tänään keskiviikkona vaihdoimme Malesian Indonesiaan ja lensimme Balille. Ensimmäinen majapaikkamme täällä on melko ihku, joten siitäkin lisää huomenna - tai joskus. Tarkoitus on viettää huomenna täydellinen lököpäivä ikiomalla uima-altaalla... Saavuimme saarelle ja hotelliin pimeän aikaan, joten kiintoisaa on myös nähdä, millaiset maisemat huoneesta/terassilta oikeasti on.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti