maanantai 5. marraskuuta 2012

4.11.2012 Wet'n Wild

Pace missasi F1-kisojen lähdön aamulla, kun yöllä olikin siirrytty meille yllätykseksi talviaikaan täällä Floridan huudeilla. Eipä olisi kyllä ollut tiedossa paikkaakaan, missä kisat katsoa, mutta tekstiviestitiedotukset [Pace: +Autosport live] Suomesta pitivät kisaseurannassa varsin reaaliaikaisesti mukana. Hyvä Kimi!
Talviaikayllätyksestä toivuttuamme päiväarvonnan tuloksena viimeisen Orlando-päivän ohjelmaksi valikoitui vesihuvipuisto Wet'n Wild, jonka opaskirja mainitsi olevan paikkakunnan hurjin. Lämpötilakin kipusi lähelle kolmeakymmmentä, joten vesipuistoilu maistui.

Vesipuistossa kuvattiin jotain Universalin tuotantoa, mutta eipä taidettu päästä kuviin, vaikka kovasti yritettiin. 

Keskimmäisen liukumäen pärskeissä on Pace.

Brain Wash lupaili paljon, mutta oli loppujen lopuksi aika lälly - jopa Janelle. Viereisen Der Stukan kävi putoamassa vain Pace, pariin-kolmeen kertaan. Toinen noista kahdesta laskusta - tietenkin Pacen suosikki - alkaa sukkulalähdöllä: laskija menee seisomaan sisälle sukkulaan, jonka pohja äkisti avautuu pudottaen laskijan vauhdilla matkaan.

Storminkin kävi kokemassa vain Pace, koska Jane tykkää vain mäistä, joissa voi laskea aurinkolasit silmillä! Storm pyörittää höyryn keskellä ja päättyy uppotiputukseen.

60 minuutin jonotusaika koettelisi kärsivällisyyttä. Tänään jonotusaika oli pisimmillään pari minuuttia. 


Vesipuisto meni kiinni jo viideltä, joten ehdimme käydä ennen hotellille paluuta Ripleyn 'Believe It or Not' -museossa ihmettelemässä maailman kummallisuuksia.

Ripley-museon talo on hauskasti vinossa, vaikka se ei harmillisesti tästä kuvasta oikein käy ilmi.

Tämä taideteos on kaiverrettu puhelinluettelosta. Usko pois!

Usko tai älä, mutta kuvan kaikki viivat ovat suoria. 


Iron Maiden. Lisätietoja kapistuksesta seuraavassa kuvassa. 


Näitä myytiin 1800-luvun lopulla Eurooppaan tulleille turisteille vampyyrien varalta.

Museossa oli tauluja tehtyinä ties mistä erikoisista tarveaineista, tämän taulun ainekset voi katsoa seuraavasta kuvasta. 

Eli pelikorteista se on väkerretty.

Maailman pisimmän miehen rinnalla Pacekin on kuin pikkupoika. 

Samoin tämän jättiautonrenkaan rinnalla.

Hotellille saapuessa kaikki lähikadun ruokapaikat olivatkin jo kiinni, mutta Frozen Yogurt-baarista saatiin vielä onneksi iltapalat!

Huomenna maanantaina on tiedossa varhainen herätys, että ehdimme Miamiin klo 13 mennessä palauttamaan auton, ja sen jälkeen siirrymmekin cruisailemaan Karibianmerelle. Laivalla on ennakkotietojen mukaan sen verran kalliit nettiyhteydet, että voipi jäädä blogit kirjoittamatta tulevina päivinä, mutta katsotaan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti