perjantai 9. marraskuuta 2012

8.11.2012 Laivailua


Tänään piti olla tiedossa maihinnousu Great Stirrup Cay -saarelle, joka lienee laivayhtiön oma yksityissaari, ja siellä rantapäivä. Aamukahdeksalta kapteeni kuulutti pahoitellen, että kovan tuulen takia saareen ei päästä, koska sinne olisi menty laivalta pienemmillä veneillä eivätkä nuo kuljetusveneet pysty kiinnittymään turvallisesti laivan kylkeen. Niinpä tästä tuli puhtaasti laivapäivä. Harmillisesti vain kova tuuli puhalsi kylmästi luoteesta niin, että kannella tarkeni vain auringon paistaessa eikä se taaskaan paistanut läheskään koko aikaa.

Ikkunoiden sisäpuolella tarkeni hyvin, kannella puhalsi viileä luoteistuuli eikä tuntunut niin kovin karibiamaiselta.
Kun päivä oli pelkkää laivailua, oli hieno mahdollisuus käyttää myös laivan kunto- ja jumppasalia. Tuli vedettyä peräti n. 15 minuutin vatsa-selkätreeni, enempään ei lomakroppa suostunut. Olisin (Jane) kyllä osallistunut illan Abs classiin Pacen pokeriturnauksen aikana, mutta se oli 'Sea Dayn' takia aikaistettu tunnilla seitsemästä kuuteen. Mistähän sekin aikataulun muutos olisi pitänyt tietää? Seuraavan päivän ohjelmat sisältävä lehtinen jaettiin hytteihin aina edellisenä iltana iltasiivouksen (niin, hytit siivottiin aamulla ja illalla, aika ylellistä) yhteydessä, eikä siinä ollut mitään mainintaa, että aikataulut voivat muuttua, mikäli ei päästäkään maihin. No, tietääpä seuraavalla kerralla, mikäli sellainen joskus tulee.
Harvasta jumppasalista on näin mahtavat näkymät.
Päivä kuluikin sitten pääasiassa sisätiloissa ja mm. blogia päivittäessä eli panostimme nettiyhteyteen. Illalla oli tarjolla taas Texas Hold'em -turnaus, johon Pace tällä kertaa osallistui. Porukkaa oli aluksi mukana kolmen pöydän verran ja Pace selvisi viimeiseen pöytään asti, mutta ei valitettavasti kolmen parhaan joukkoon, joten palkinnot jäivät saamatta.
Pace pokeriturnauksen viime metreillä. 
Jäljellä 2 x 100 "dollarin" pelimerkkiä, jotka tässä jaossa triplaantui, mutta siihen se sitten päättyi (blind oli 1000).
Loppuillaksi tarjolla oli komediaa: ensin kakkosversio, improved version, Barry Johnin jonglöörauksista. Esitys huipentui temppuun, jossa kaverilla oli leuallaan kepin päällä ensimmäisellä tarjottimella neljä lasia, sen päällä toinen tarjotin, jossa kolme lasia, näiden päällä tanssiva hulanukke, tämän kaiken kanssa heppu nousi yksipyöräisen päälle ja jonglöörasi pyörällä tasapainoillen kolmella keilalla. Ei ehkä kannata kokeilla kotona. Valitettavasti valokuvaus tai videointi oli kiellettyä, mutta kaveri mainosti tekevänsä saman tempun parin viikon päästä David Lettermanin show'ssa.

Ilta päättyi Andrew Kennedyn K-18-stand up-show'hun, joka ei täysin vastannut odotuksia ja jäi toissailtaista tylsemmäksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti