lauantai 10. marraskuuta 2012

9.-10.11.2012 Kotimatka

Perjantaina laiva saapui Miamin satamaan aamuseitsemältä. Hytistä piti luopua yhdeksään mennessä, mutta vielä senkin jälkeen olisi voinut jatkaa esimerkiksi aamupalan nauttimista laivalla. Me emme olleet edellisenä iltana laittaneet laukkuja laivayhtiön kuljetettavaksi (laivasta terminaaliin), joten poistuimme laivalta tavaroinemme tuolloin ysin maissa. All inclusive-risteilyn lisäkulut pelailuista, drinkeistä, päivittäisestä service feestä (12 $/hlö/pv!) oli vajaat 400 taalaa. Positiivista oli se, että vaikka se check-in'n yhteydessä oli sovittu luottokortilla maksettavaksi, ei tuottanut mitään ongelmaa maksaa osa summasta pois lompakkoa polttelevilla ylijäämädollareilla.

Paluulento oli otettu New Yorkin kautta ja onneksi lento Miamista lähti ajallaan klo 13:30, sillä vaihtoaikaa New Yorkissa oli vain tunnin verran. Se riitti tällä kertaa oikein hyvin, sillä olimme tosiaan ajallaan JFK:n kentällä ja Finnairin jatkolento lähti samasta terminaalista. JFK:n kentällä oli hieman lunta, mutta muuten ei nähty ilmastakaan käsin merkkejä Sandy-myrskyn tuhoista.

Vajaan kahdeksan tunnin lento sujui taas ilman nukkumisia. Seurana oli tälläkin lennolla omat telkkarit, joista tuli katseltua mm. elokuvat 'Ted' ja 'Ice Age 3' - molempia voi kovasti suositella muutenkin kuin lentoviihteeksi.

Helsinki-Vantaalle kone laskeutui Suomen aikaa lauantaiaamuna puoli ysin aikoihin. Matkalaukut tulivat myös perille ja Lentopysäköinnin kuljetus tuli tilattuna valmiiksi paikalle, joten päästiin autolle nopeasti ja ajelemaan kotiin nukkumaan.

Niin tuli se reissu tehtyä. Uutta ei vielä ole tiedossa eikä suunnastakaan päätöksiä, mutta Australia kenties vähän houkuttelisi. Tarkoitus on kirjoitella tulevista matkoista tähän samaan blogiin ja blogiin onkin nyt lisätty mahdollisuus tilata sähköpostiin ilmoitus päivityksistä, joten se kannattaa tilata ihan noita tulevia reissuja varten.

Tässä vielä yhteenveto matkamme kohteista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti