torstai 9. marraskuuta 2017

Toledon lähtö

Tänään torstaina pyörähdimme vielä Toledon kylän ympäri ennenkuin kiihdytimme Cuencan kautta Alcala del Jucariin. Matkaa välipysähdyspaikkaan oli 170 km ja sieltä määränpäähän vielä toiset samanverran.
Toledon kaupunkia kiertää joki ja kaupunki (vanha osa) on korkealla kukkulalla. Hieno paikka.


Cuencassa löysimme muutaman mutkan jälkeen perille, eli vanhaan kaupunkiin. Vanha kaupunki oli tosi hienolla paikalla ja molemmin puolin isot pudotukset alaspäin.



Meidän ruokapaikaksemme valikoitui alemmassa kuvassa näkyvä vasemmanpuoleinen pulju. Ruoka oli hyvää ja päivän menu maksoi 12 e / hölö.





Kato, Gato!


Sitten matka jatkuikin kohti määränpäätä ja maisema alkoi vaihtumaan preeriamaiseksi ja vihreämmäksi. Tie oli sulavaa ja matkavauhtina sai pidettyä 100/120, eli sama meininki kuin edellisinä päivinä.


Määränpää Alcala del Jucar on pikkukylä rotkon pohjalla.


Kapea katu ja kapea talo!


Vuokramini on palvellut hyvin. Siinä on bemarinsukuinen 3-sylinterinen dieselmoottori, joka hoitaa hommansa ihan ok. Voimaa on juuri sopivasti, muttei kyllä yhtään liikaa. Vaihdelaatikko on jostain syystä aavikkomallinen, kutosvaihteella 130 km/h on kierroksia hieman yli 2000 r/min. 110 vauhtia kutosella ei viitsi vielä ajella, kun voimalinja jurisee/resonoi hieman niin pienillä kierroksilla.
Auto kääntyy mutkiin hyvin, menee suoraan ja vakionopeudensäädin toimii hyvin. Ilmastointi/lämmityslaitteeseen ei ole tarvinnut koskea auton saamisen jälkeen.
Ei valittamista autovalinnassa siis.
Navigaattorina tällä kertaa toimii puhelin Here Maps kartoilla (etukäteen ladatut) ja se on toiminut ihan ok.
Viivasuoraa tietä on riittänyt, mutta on matkalle osunut myös jouhevia mutkiakin.


Loppukevennyksenä eiliseltä ajopäivältä näkymä, jossa homma oli vähän jäänyt kesken.
Normal sanois Ryssä

Huomenna lähdetäänkin sitten kohti Valenciaa, johon on matkaa vähän yli 100 kilometriä. Viikonloppu meneekin sitten motskarien pärinää kuunnellessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti